Beautyblogs die ik nu volg

Als beautyblogger volg ik natuurlijk zelf ook een aantal beautyblogs, dus leek het me leuk er eens een artikel over te posten. Ik ken weliswaar wel veel blogs, maar volg er niet echt heel erg veel. Als ik veel blogs volg, vergeet ik ze altijd te checken, haha! Deze blogpost zal dus niet heel lang worden, maar je weet wat ze zeggen: wie het kleine niet eert..

(En even een sidenote: ik heb besloten dat ik de Twilight producten niet meer ga reviewen. De collectie ligt nu toch niet meer in de winkels, dus het zou vrij nutteloos zijn een product te reviewen wat je niet meer kan kopen. Er komt deze week wel een review over een ander mooi budgetproduct.. Stay tuned!)

Let’s start!

Vera Camilla (http://www.veracamilla.nl)
Ik weet zeker dat veel van jullie haar al kennen, maar als dat niet zo is: Vera is 20 jaar, woont in Arnhem en heeft sinds 2009 een blog. Ik volg haar nu ongeveer een jaar. Ze heeft een leuke schrijfstijl, een goede smaak en wat heel fijn is: ze probeert looks (zoals haar make-uplook geïnspireerd op Taylor Swift, hier) zoveel mogelijk budget te doen! En er staat bijna elke dag een nieuwe post online.

vera veracamilla

Bron: http://www.veracamilla.nl/

Willemijn & Martine van LiveLifeGorgeous (http://www.livelifegorgeous.nl/)
Ook deze twee dames verdienen een plekje in deze post. Willemijn is 22 en Martine is 23 (op onderstaande foto is Willemijn links en Martine rechts). Zij wonen in tegenstelling tot Vera in Groningen. (Sinds ik dat weet, blijf ik me maar afvragen of ik ze niet zonder het te weten een keer ben tegengekomen, hihi) Willemijn en Martine plaatsen af en toe, naast posts over beauty, haar en mode, ook filmpjes en berichten met de nodige humor erin. Zo heb je Grootste Beauty Irritaties #1, #2, #3, #4 en #5 en ook heb je Gênante Middelbare School Momenten #1, #2 en #3.

willemijn & martine livelifegorgeous

Bron: http://www.livelifegorgeous.nl/

Cynthia van Misslipgloss (http://www.misslipgloss.nl/)
Cynthia van Misslipgloss is een beautyblogger die ik al kende, maar die ik de laatste paar maanden pas echt ben gaan volgen. Cynthia plaatst naast posts over beauty ook elke week een Sneak Peek, met foto’s over wat die week zoal op Misslipgloss te zien en te lezen zal zijn. Ze heeft ook een webshop, waar ze producten verkoopt die ze zelf ook heel fijn vindt. Bijvoorbeeld het Scandinavische merk INK, wat nergens anders in Nederland te verkrijgen is. Ook werkt ze aan een boek, wat in 2013 uitkomt! Dat zou echt heel leuk zijn, Cynthia in mijn boekenkast, haha.

cynthia misslipgloss 2

Bron: http://www.misslipgloss.nl/blauwe-smoky-look-met-mufe/

Chantal van BySjanty (http://www.bysjanty.nl/)
Chantal van BySjanty volg ik nu ook al weer een halfjaar. Chantal plaatst in plaats van een Sneak Peek elke week een Weekly Photo Diary. Daar staan alle dingen in die ze die week heeft gedaan. Chantal heeft ook een webshop, genaamd The Make Up Spot, waar ze budget make-up en nagellak verkoopt.

chantal bysjanty

Bron: http://www.bysjanty.nl/

Claudia van Pinklovin (http://www.pinklovin.nl/)
Tot slot een wat minder bekende beautyblogger: Claudia van Pinklovin. Zij plaatst minder vaak een post (wat ik ook wel snap, aangezien zij als enige van de beautybloggers in dit lijstje nog op school zit en dus minder vaak kan posten) maar plaatst wel leuke dingen. Helaas is haar site een paar maanden geleden gehackt zodat ze alle posts moest verwijderen, dus van haar geen foto.

En dat was het dan weer! Ik volg niet heel erg veel blogs, zoals ik al zei. Maar degene die ik volg vind ik dan ook echt heel leuk!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: